dilluns, 15 de setembre del 2014

Motion

Outsizers
Espai ADGAE 
Fira Tàrrega, 12 de setembre de 2014

Publicat a Recomana.cat

Sota la pregunta "qui som?" el grup de breakdance Outsizers ha presentat a l'espai ADGAE una intensa i reflexiva peça de 30 minuts, que respon amb claretat al seu títol: "Motion" ( i no "Emotion" com s'anuncia erròniament en el programa). El grup (tres nois i una ballarina) representen un complet catàleg de persones interrogant-se sobre sí mateixos i sobre la condició humana. De vegades des d'un cert abandó de tot sentit, altres com a resposta a una determinada presa de posició que evita caure en cap mena de deterninisme en el discurs però sí una clara intenció per posar en evidència la ceguesa amb la qual molt sovint enfrontem el dia a dia, simbolitzada amb antifaços i caputxes.
La interpretació d'aquesta companyia crea inquietud i és d'una apel.lació directa i sincera. Sobre l'escenari es mouen entre el ball enèrgic i la gestualitat acurada, al costat d'altres moments sensibles, introspectius i amb els quals -efectivament- transmeten un bon grapat de diverses emocions.
Ningú s'espanti perquè la peça no cau en la malenconia i s'encarreguen bé de foragitar les pors amb el millor que saben fer: ballar amb brillantor i espectacularitat fisica. I a sobre amb simpatia i felicitat: com passa amb "Think", composició del grup The Blues Brothers i que ben bé podria ser el millor resum de l'espectacle: balla i pensa cada cop que les preguntes impossibles t'abordin o quan els sentiments t'ofeguin.  Bon consell i millor proposta la d'aquesta gent!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada