diumenge, 22 de novembre del 2009

Hot Mikado

Teatre de Salt
Hot Mikado, 20/XI/2009 al 22/XI/2009
The Watermill Theatre

Quan fer el pallasso és un art: ballar, actuar, cantar i tocar els instruments, tot alhora, en equip, sense excepcions, divertint-se i fent-ho passar bomba als entregats espectadors, platea sencera dempeus, aplaudint com un esclat, és que estem davant de l’excepcionalitat! I Hot Mikado és justament això: diversió total, entrega absoluta, explosió sonora, ritme frenètic, actuacions lluminoses, música esclatant, veus prodigioses, ... i se’n diu TEATRE MUSICAL, així, amb majúscules.

Proposaria un canvi: després d’aquests tres dies en què Salt ha viscut la immensa sort d’acollir aquest grup anglès i tots nosaltres la fortuna de riure, moure’ns discretament a la butaca, somiar, sentir i esclatar amb tots ells, el teatre hauria de passar a anomenar-se Kursaal de Salt, en la seva tradicional veu alemanya, això és: espai de curació de les ànimes. Perquè ningú que hagi assistit aquests dies a les hilarants i còmiques escenes d’autèntics ballarins, que alhora canten de mil maneres diverses i saben conjuntar amb els instruments musicals amb la mateixa facilitat com tu i jo llegim, o fem un cafè, o mirem sorpresos... cap d’aquests espectadors podrem sostreure’ns mai a la transformació de l’ànima que restarà en deute pel privilegi d’haver assistit a un espectacle que, sens dubte, és del millor que mai s’ha vist o sentit a casa nostra.

Us proposo un joc, d’acord? Cada cop que res enfosqueixi el teu dia a dia, tanca els ulls i recorda-te'n ni que només sigui dos segons d’aquest espectacle.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada