Pedra en Viu, Mostra Escènica Menorquina 2018Crítica dels espectacles de dansa i moviment de Pedra en Viu, Mostra Escènica Menorquina 2018


Prèvia al Diari de Menorca de Gelajauziak de la companyia Kukai Dantza, 16/08/18:


Taula rodona sobre la relació entre crítica i artistes: 18/08/18

Diari de Menorca, 20/08/18


Resolució Premi Pedra Viva 2018:

Benvolguts artistes,

Una vegada presentats els 9 espectacles que han format part de la I Mostra Escènica Menorquina Pedra en Viu, hem procedit a realitzar el recompte dels vots del públic. A partir d’aquest, el jurat constituït per l’organització del Festival Pedra Viva juntament amb Jordi Sora (Crític convidat a Pedra en Viu) ha resolt el guanyador del Premi Pedra Viva 2018.

Cal esmentar que els productors de “Los paños de ganchillo” han renunciat a competir pel premi a causa de la implicació directa d’un dels membres de l’espectacle amb l’organització del Festival. 

Dit això, us anunciem que l’espectacle guanyador del Premi Pedra Viva 2018 és “RECREO” de la companyia Xàfec Teatre. En destaquem que sigui una proposta que explora la recerca de nous llenguatges escènics, amb un destacable treball actoral emmarcat dins una producció íntegrament menorquina. 

Per altra banda, Jordi Sora, ha proposat dos accèssits especials per destacar els següents treballs:

MENCIÓ ESPECIAL per a la interpretació de Sita Muñoz a "Los paños de ganchillo". Una actuació continguda, de forta implicació emocional, amb la qual aconsegueix aprofundir en el vessant més tens de les convencions socials i les conseqüències nefastes que per a la llibertat individual poden tenir.”

MENCIÓ ESPECIAL per a les joves ballarines de la companyia Art en Moviment pel seu compromís i actitud artística. Futura generació d'intèrprets disposades a donar el màxim d'elles mateixes, amb una il·lusió i entrega envejables. Un exemple per a qualsevol.”

L'entrega del premi serà dimecres 5 de Setembre a les 20h a Líthica, just abans de començar el concert de Marina Herlop.

Us fem arribar el nostre profund agraïment per la vostra participació i entrega i us animem a pensar noves propostes per la II edició de Pedra en Viu.

Atentament,


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada